Ekonomický software v mobile a tablete

Celý ekonomický software môžete mať dostupný v mobile aj v tablete. Vaše účtovníctvo a mzdy sú pre Vás dostupné vždy a všade vďaka online ekonomickému software Humanet. Súčasťou systému je program Mzdy a personalistika, Podvojné účtovníctvo aj Jednoduché účtovníctvo.

Ekonomický software v mobile a tablete

Online ekonomický software Humanet je moderná a efektívna forma vedenia účtovníctva a spracovania miezd, ktorá Vás neobmedzuje v tom na akom zariadení môžete s ekonomickým software pracovať, ako to robí napríklad klasický ekonomický software Kros. Môžete používať počítač s operačným systémom Windows, Linux alebo Mac. Môžete používať smartfón, tablet alebo aj akékoľvek iné zariadenie s pripojením na internet.

Už nikdy sa nemusíte starať o inštaláciu alebo aktualizáciu ekonomického software. Už nikdy sa nemusíte starať o zálohovanie Vašich údajov. Vaše dáta a ekonomický software už nikdy neohrozí pokazený alebo ukradnutý počítač. Bez akýchkoľvek nárokov na nový hardware alebo licencie máte ekonomický software dostupný na všetkých Vašich pobočkách a pracoviskách. Už nepotrebujete žiadne vzdialené pripojenia alebo archivovanie, obnovovanie a zhrávanie dát. Už nepotrebujete synchronizovať systém s elektronickým obchodom.

Toto je iba pár základných výhod, ktoré získate používaním online ekonomického software Humanet. Všetky tieto výhody máte k dispozícii za cenu, ktorá neprevyšuje Vaše náklady na prevádzku a údržbu akéhokoľvek iného klasického ekonomického software akým sú napríklad programy Kros.