Komplexný online ekonomický systém

Online ekonomický systém

Komplexný online ekonomický systém pre malé a stredné organizácie je ideálna voľba pre spoluprácu podnikateľa a externého účtovníka.

Online ekonomický systém Humanet poskytuje účtovníkom všetko, čo potrebujú pre spracovanie účtovníctva podnikateľa. Súčasťou systému Humanet je jednoduché účtovníctvo, podvojné účtovníctvo, mzdový program aj daňové priznania.

Všetko v jednom ekonomickom systéme

Súčasťou ekonomického systému Humanet je fakturácia, skladové hospodárstvo, majetok, jednoduché aj podvojné účtovníctvo, daňové priznania a výkazy. Systém je vhodný pre podnikateľské subjekty aj neziskové organizácie, pre platcov aj neplatcov DPH.

Ekonomický systému Humanet obsahuje aj personalistiku a mzdy, ktoré využívajú malé organizácie s pár zamestnancami, ale aj veľké organizácie s tisíckami zamestnancov.

Všetky programy disponujú širokou škálou funkcií a množstvom preddefinovaných výstupných zostáv. Užívatelia majú možnosť jednotlivé výstupné zostavy prispôsobovať a v neobmedzenej miere vytvárať aj nové vlastné zostavy.

Všetky výstupy systém vytvára v štandardizovaných formátoch ako Word, Excel a PDF, takže ich bez problémov môžete komukoľvek odoslať emailom.

Dostupnosť kedykoľvek a kdekoľvek

Zásadnou výhodu oproti klasickému ekonomickému systému je dostupnosť online ekonomického systému. Môžete ho používať kedykoľvek a odkiaľkoľvek prostredníctvom internetu, hoci aj na tablete alebo smartfóne. Ak prácu nedokončíte v kancelárii, máte systém aj so všetkými údajmi dostupný bez obmedzení aj doma.

Jednotliví účtovníci sa môžu jednoduchšie zastupovať a krátkodobá výpomoc pri spracovaní daňových priznaní nevyžaduje žiadne inštalácie programu alebo prípravy počítača.

Účtovník, podnikateľ aj brigádnik, tak majú systém dostupný kedykoľvek a odkiaľkoľvek a majú istotu, že všetci pracujú s najnovšou verziou, aktuálnou legislatívou a rovnakými účtovnými údajmi.

Výborná cena

Cena za online ekonomický systém Humanet vychádza z objemu spracovaných dát. Je stanovená na základe počtu vystavených faktúr, zaúčtovaných dokladov a spracovaných miezd. Nemusíte tak nikdy rozmýšľať v akom rozsahu a aké licencie programu kúpiť.

Jednoducho sa iba bezplatne zaregistrujte a môžete ihneď začať systém používať bez akýchkoľvek platieb vopred. V porovnaní s klasickým ekonomickým systémom ušetríte na poplatkoch za licencie.

Počet užívateľov, ktorí systém používajú a ani počet firiem, ktoré spracovávate, cenu neovplyvňujú.

Zaregistrujte sa bezlatne ešte dnes a vyskúšajte aké jednoduché je začať používať online ekonomický systém Humanet.