Ideálny účtovný program pre outsourcing

Odvody zo mzdy

Čo by mal spĺňať ideálny účtovný program pre potreby účtovnej firmy? Väčšina účtovníckych firiem očakáva od účtovného programu jednoduchú obsluhu, zapracovanie aktuálnej legislatívy a dobrú cenu.

Jednoduchosť obsluhy

Jednoduchosťou obsluhy sa dnes oháňajú výrobcovia každého účtovného programu. Jednoduchosť obsluhy je výrazne ovplyvnená vecou vkusu a zvyku a je na posúdení každého konkrétneho človeka, čo mu vyhovuje. V konečnom dôsledku, ale po určitom čase v každom účtovnom programe už pracujete jednoducho. Zvyknete si na jeho špecifiká a nájdete si postupy, ktoré Vám umožňujú pracovať rýchlo a efektívne.

Aktuálnosť legislatívy

Dnes si žiadny účtovný program nemôže dovoliť, aby nepracoval podľa aktuálnej legislatívy. Jediné, čo ako užívateľ musíte urobiť, je sťahovať pravidelne aktualizácie k účtovnému programu a inštalovať ich.

Online účtovné programy majú v tomto ohľade výhodu v tom, že nikdy nemusíte nič sťahovať ani inštalovať. S online účtovným programom Humanet máte vždy záruku, že pracuje s najnovšou verziou, ktorá má zapracovanú aktuálnu legislatívu.

Výhodná cena

Takmer každý výrobca má vo svojej ponuke v cenníku špecifickú verziu pre účtovnícku firmu. Jedine online účtovný program Humanet je spoplatňovaný reálne podľa rozsahu spracovaných dát a môžete tak jeho cenu v plnej výške a transparentne premietnuť do spracovania účtovníctva jednotlivých zákazníkov.

S online účtovníctvom Humanet už nie ste zaťažený žiadnymi režijnými nákladmi na účtovný program. Jeho cena presne korešponduje s rozsahom spracovaného účtovníctva jednotlivých Vašich zákazníkov. Ak v niektorom období nebudete účtovným program používať vôbec, tak zaň nebudete ani nič platiť.

Bonusy online účtovného programu

Zásadnými výhodami online účtovného programu je jeho dostupnosť kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Môžete ho používať z práce, z domu, na počítači, tablete, smartfóne. Nezáleží na tom či máte Windows, Mac, Linux, Android alebo akýkoľvek iný operačný systém, či zariadenie.

Tieto výhody online účtovného programu môžu využívať aj Vaši klienti, pre ktorých účtovníctvo spracovávate. Ak im povolíte prístup, môžu mať vždy a všade prehľad o stave svojho účtovníctva. Dokonca oni môžu vystavovať faktúry a Vy ako účtovník ich budete mať automaticky pripravené v účtovnom program pre potreby zaúčtovania.