Mobilný ekonomický systém overený praxou

Využívaním mobilného ekonomického systému sa firmám, živnostníkom a podnikateľom otvárajú úplne nové možnosti. Ten správny ekonomický systém Vám ušetrí čas aj peniaze.

Mobilný ekonomický systém, je forma ekonomického programu, ktorá Vám zabezpečí prístup k údajom z účtovníctva kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Nezáleží na to, či ste v práci, doma, u zákazníka alebo kdekoľvek inde.

Klasický ekonomický systém

Klasický ekonomický systém, akým sú napríklad programy Kros, si inštalujete priamo do svojho počítača.

Z pohľadu mobility Vám takýto systém neposkytuje takmer nič. Jedine, že by ste ho mali inštalovaný vo svojom notebooku, ktorý nosíte stále so sebou, a zároveň si účtovníctvo spracovávate sami.

Jediným možným riešením u klasického účtovného programu, ako napríklad u programov Kros, je použitie vzdialeného pripojenia. Toto riešenie si však vyžaduje vybudovanie príslušnej sieťovej infraštruktúry, nákup nového výkonného hardvéru a nákup príslušného počtu licencií. Po týchto investíciách už Vám notebook s operačným systémom Windows umožní prístup k účtovníctvu, ktoré máte spracované v klasickom ekonomickom programe, avšak prístup z mobilu alebo tabletu je tu iba na úrovni utópie.

Online ekonomický systém

Online ekonomický systém je forma ekonomického systému, ktorý nemusíte nikdy do žiadneho zariadenia alebo počítača inštalovať. Jednoducho sa iba pripojíte na internet a máte všetky ekonomické informácie dostupné. Môžete používať počítač a notebook s operačným systémom Windows, Linux alebo Mac. Môžete používať mobil aj tablet alebo aj smart TV a herné konzoly s pripojením na internet.

Pokiaľ využívate služby online ekonomického systému, potom nezáleží na tom, kde sa nachádzate. Ak ste v centrále firmy, máte ekonomický systém dostupný. Ak ste na pobočke mimo centrály firmy, máte ekonomický systém dostupný. Ak ste u zákazníka, máte ekonomický systém dostupný. Ak ste na dovolenke a chcete mať financie pod kontrolou, tak samozrejme aj vtedy máte ekonomický systém dostupný.

Za takúto bezprecedentnú dostupnosť nemusíte u online ekonomického systému zaplatiť ani cent naviac, takže za rovnaké peniaze ako by ste platili za klasický ekonomický systém, ako napríklad Kros, máte k dispozícii oveľa vyššiu flexibilitu.

Online ekonomický systém Humanet

Mzdové a účtovné programy Humanet sú typickými a na Slovensku najpoužívanejšími predstaviteľmi online ekonomických programov. Mzdy a personalistika Humanet fungujú v praxi už od roku 2007 a účtovné programy Humanet už od roku 2009. Online ekonomický systém Humanet je tak logicky prvou a najrozšírenejšou alternatívou pre spracovanie miezd a účtovníctva v kategórii online ekonomických systémov.