Mzdy a personalistika online

Mzdy a personalistika online v ekonomickom systéme Humanet Vás nebude zaťažovať požiadavkami na inštaláciu a aktualizáciu programu.

Online mzdy a personalistika Humanet fungujú rovnako ako vyhľadávanie cez Google alebo sociálna sieť Facebook. To znamená, že nikdy nič nemusíte sťahovať, inštalovať a ani aktualizovať. Vždy a všade máte prostredníctvom internetu dostupnú a plne funkčnú aktuálnu verziu programu pre mzdy a personalistiku.

Okrem toho sú Vaše mzdy a personalistika použiteľné a funkčné bez obmedzení nielen na počítačoch s operačným systémom Windows, ale rovnako dobre fungujú aj na Macu a Linuxe. Zároveň sú Vaše mzdy a personalistika dostupné aj cez akékoľvek ďalšie zariadenie s pripojením na internet, ako napríklad tablet alebo smartfón.

TOP mzdy a personalistika

Mzdy a personalistika v systéme Humanet sú špičkovým programom pre vedenie personalistiky a spracovanie miezd. Počet a rozsah funkcií, ktoré mzdy a personalistka Humanet obsahujú, v mnohých ohľadoch prevyšujú možnosti bežných mzdových programov.

Online mzdy a personalistika Humanet boli vyvinuté na základe dlhoročných skúseností spoločnosti HOUR, spol. s r. o. so spracovaním miezd a personalistiky už od roku 1993. Na jej produktoch sa mesačne spracujú státisíce miezd, čo je zárukou správnosti a spoľahlivosti.

Okrem evidencie potrebnej pre vedenie základnej personalistiky a výpočet miezd obsahuje program Mzdy a personalistika aj rozšírené evidencie a doplnkové moduly, ktoré umožňujú riešiť podrobnejšie napríklad organizačné štruktúry a riadenie alebo vzdelávanie zamestnancov.

Online mzdy a personalistika Humanet nie sú iba online náhradou za klasický mzdový program, ale umožňujú sústrediť sa hlbšie aj na ďalšie aspekty riadenia ľudských zdrojov.