Mzdy a účtovníctvo pre podnikateľov a manažérov

Ako podnikateľ a manažér nemáte chuť a ani čas učiť sa ovládať software na mzdy alebo účtovníctvo. Máte mnoho iných dôležitejších úloh. Ak potrebujete nejaké mzdové alebo ekonomické ukazovatele zistiť požiadate o ich predloženie ekonómku alebo príslušnú účtovníčku. V praxi to znamená, že získate informácie s určitým oneskorením a nie ihneď, keď ich potrebujete a pre ekonómku a účtovníčku to znamená prácu navyše.

S ekonomickým software Humanet na tom budete oveľa lepšie. Nemusíte sa nič učiť. Všetky potrebné výstupy môžete mať ihneď na obrazovke po prihlásení do systému.

Manažérske výstupy

Online ekonomický software Humanet má vytvorenú sadu preddefinovaných manažérskych výstupov, ktoré v prehľadnej, väčšinou tabuľkovej alebo grafickej forme, prezentujú požadované ukazovatele. Tieto manažérske výstupy pre mzdy a účtovníctvo sú k dispozícii v nadstavbovom module Dashboardy, ktorý je dostupný aj pre mzdy aj pre účtovníctvo.

Výhodou dashboardov je, že nie ste obmedzovaný iba sadou existujúcich výstupov, ale môžete si definovať aj svoje vlastné. Môžete určovať, ktorý užívatelia budú mať ktoré dashboardy dostupné a definovať rôzne výstupy pre rôznych manažérov.

Problémom nie sú ani sofistikovanejšie prehľady a grafy, ktoré by mali prezentovať a porovnávať údaje naprieč celým systémom. Takéto druhy výstupov Vám vieme zapracovať individuálne na základe Vašich konkrétnych požiadaviek.

S ekonomickým software Humanet máte prostredníctvom dashboardov ekonomické ukazovatele k dispozícii ihneď, keď ich potrebujete a môžete ich pozerať na počítači s OS Windows, Linux, na Macu, tablete alebo smartfóne.