Online ekonomický systém

Online ekonomický systém je ideálnym riešením pre účtovné firmy a účtovníkov, ktorí spracovávajú mzdy a účtovníctvo pre svojich externých zákazníkov. Táto moderná forma spracovania miezd a účtovníctva sa označuje ako outsourcing.

Spracovanie účtovníctva a miezd formou outsourcingu si vyberá čoraz viac firiem, pretože je to pre nich menej nákladné a spoľahlivejšie ako zamestnávanie vlastnej účtovníčky.

Zvýšenie úrovne outsourcingových služieb

Prvotriedna funkčnosť

Pokiaľ ste práve Vy účtovná firma alebo účtovník, či účtovníčka, a spracovávate mzdy a účtovníctvo pre viacero zákazníkov, potom je online ekonomický systém ideálnym riešením, ktoré Vás zbaví mnohých činností a vytvorí Vám nový priestor na zlepšenie Vašej odbornej práce v oblasti spracovania miezd a účtovníctva.

Pri využívaní online ekonomického systému sa už viac nebudete musieť starať o inštaláciu aktualizácií a zálohovanie dát. Toto automaticky za Vás vykonáva online ekonomický systém, takže ušetrený čas môžete využiť napríklad na vyhľadávanie nových zákazníkov alebo komunikáciu s existujúcimi zákazníkmi.

Ak im ukážete, že budú mať vďaka online ekonomickému systému svoje dáta vždy načas a správne spracované, že sa budú môcť kedykoľvek pozrieť na stav čohokoľvek, čo ich zaujíma, tak tým zvýšite kvalitu Vašich služieb a zároveň aj potenciál na získanie nových zákazníkov.

Vaši zákazníci sa rozhodli osloviť Vás ako odborníkov na ekonomiku, takže by ste mali svoj čas venovať tomu, čo od Vás Vaši zákazníci očakávajú, spracovaniu ich účtovnej agendy. Starosti s inštaláciami programov, aktualizácií, zálohovaním a podobne by ste mali prenechať profesionálom v oblasti výpočtovej techniky. Mnoho účtovných firiem to tak robí a platí si externých pracovníkov, ktorí im tieto činnosti okolo výpočtovej techniky a programov zabezpečujú.

Používanie online ekonomického systému má v tomto smere obrovskú výhodu. Už nie je potrebné platiť nič za tieto externé služby počítačovým odborníkom, pretože online ekonomický systém tieto služby nepotrebuje zabezpečovať. Je tomu tak, pretože online ekonomický systém funguje na rovnakom princípe ako ktorákoľvek iná internetová aplikácie. Určite používate vyhľadávanie na internete cez Google alebo sociálnu sieť Facebook. Viete si predstaviť, že by ste aj pre Google alebo Facebook museli každý mesiac sťahovať alebo inštalovať nejakú aktualizáciu? Tak prečo to robiť u ekonomického programu, keď môžete využívať online ekonomický systém.

Nekompromisná dostupnosť

Flexibilita a dostupnosť

Online ekonomický systém máte dostupný kedykoľvek a kdekoľvek prostredníctvom internetu. Môžete používať počítač s operačným systémom Windows, Mac, Linux rovnako dobre ako tablet alebo mobilný telefón. Vaše dáta budete mať dostupné nielen na pracovisku, ale v prípade potreby aj doma, na cestách atď.

Rovnakým spôsobom môžu online ekonomický systém používať aj Vaši zákazníci, takže už nezáleží na tom, že Vy máte Windows, ale Váš zákazník napríklad Mac. Samozrejme môžete Vášmu zákazníkovi nadefinovať príslušné prístupové práva. Vy sa postaráte o správnosť spracovania miezd a účtovníctva a Váš zákazník bude mať prehľad o spracovaných mzdách, stave záväzkov, pohľadávok atď. vždy, keď potrebuje.

Ak používate online ekonomický systém, nemusíte sťahovať žiadne inštalácie alebo aktualizácie a nemusíte nič inštalovať. Máte istotu, že vždy pracujete s najnovšou verziou a aktuálnou legislatívou. Čím viac zákazníkov máte, tým viac času ušetríte vďaka tomu, že online ekonomický systém je vždy aktuálny.

Bezpečný ekonomický systém

Prvotriedna bezpečnosť

Online ekonomický systém Humanet je mnohonásobne bezpečnejší ako klasické ekonomické programy, pretože má implementovaný celý rad bezpečnostných prvkov a technológií, ktoré nie sú u klasického krabicového softvéru dostupné.

K téme bezpečnosti nájdete na stránkach www.humanet.sk viacero článkov. Ak sa chcete dozviete viac o tom, ako je riešené zabezpečenie pre online ekonomický systém Humanet, odporúčame Vám pozrieť si nasledovné odkazy.

Chcete vedieť viac?

Zdarma sa zaregistrujte a vyskúšajte alebo sa zúčastnite niektorej z našich bezplatných prezentácií.

Je to úplne jednoduché. Stovky firiem už využívajú výhody online ekonomického systému Humanet.