Online software pre jednoduché účtovníctvo

Spracovanie jednoduchého účtovníctva nebolo nikdy jednoduchšie ako teraz. V minulosti ste museli nainštalovať špeciálny software pre jednoduché účtovníctvo, aby ste mohli jednoduché účtovníctvo spracovať.

Dnes už inštalovať nemusíte nič. Stačí Vám internet a môžete za pár minút nahadzovať do jednoduchého účtovníctva Vaše príjmy a výdavky.

V minulosti ste museli mať počítač s Windows, aby ste mohli software na jednoduché účtovníctvo nainštalovať.

Dnes už nepotrebujete ani Windows ani počítač. Môžete sa spoľahnúť na svoj obľúbený Mac alebo Linux a rovnako dobre Vám poslúži aj tablet. Na cestách sa ľahko k svojmu jednoduchému účtovníctvu dostanete aj zo svojho smartfónu.

Vaše online jednoduché účtovníctvo je profesionálne zabezpečené a chránené. Dáta sú automaticky zálohované. Už ich nikdy neohrozí pokazený alebo ukradnutý počítač.

Už sa nemusíte starať o aktualizáciu a update Vášho software pre jednoduché účtovníctvo. Online jednoduché účtovníctvo Vám šetrí čas aj peniaze. Jediné, čo treba urobiť je vymeniť Vaše staré Windows jednoduché účtovníctvo za moderné online jednoduché účtovníctvo.

Je to ako prechod z klasickej pošty k elektronickej pošte, teda k emailom alebo ako prechod od pevnej telefónnej linky k mobilnému telefónu. Prechod z klasického jednoduchého účtovníctva na online jednoduché účtovníctvo znamená platiť menej a dostať viac.

Tisícky firiem a živnostníkov už vyskúšali výhody online účtovníctva. Pridajte sa aj Vy! Vyskúšanie je úplne zdarma.