Podvojné účtovníctvo pohodlne

Už Vás nebaví neustále inštalovať nejaké aktualizácie pre program na podvojné účtovníctvo? Chcete mať istotu aktuálnej verzie a legislatívy bez sťahovania a inštalovania nových verzií? Prejdite na HUMANET a uvidíte, že sa to dá aj bez toho, aby ste sa museli zaoberať akoukoľvek aktualizáciou programu pre podvojné účtovníctvo.

HUMANET je online internetová aplikácia a preto pri práci s podvojným účtovníctvom HUMANET nemusíte nikdy nič inštalovať. To isté platí aj pre ostatné aplikácie HUMANET, t.j. mzdy a personalistika a jednoduché účtovníctvo.

Rozsah podvojného účtovníctva HUMANET

Máte obavu, že takéto internetové podvojné účtovníctvo nebude mať dostatok funkcií a že Vám neponúkne všetko, čo je dnes bežné pre kvalitný program pre podvojné účtovníctvo?

Tak toho a naozaj báť nemusíte! Podvojné účtovníctvo HUMANET má všetky funkcie, ktoré pre prácu s ekonomickou agendou potrebujete. Mnohé funkcie, ktoré HUMANET obsahuje dokonca nenájdete v ostatných klasických ekonomických programoch, ktoré sa na Slovensku dnes najviac predávajú. Súčasťou podvojného účtovníctva sú moduly a funkcie pre objednávky, dodacie listy, faktúry, predfaktúry, dobropisy, banku, pokladňu, sklad, majetok, daňové priznanie, pohľadávky, záväzky atď. Pozrite si podrobnejší popis možností podvojného účtovníctva HUMANET alebo sa bezplatne zaregistrujte a môžete si ho ihneď vyskúšať.

Viac možností, viac zábavy

HUMANET softvér ako služba

K podvojnému účtovníctvu HUMANET máte prístup kedykoľvek a odkiaľkoľvek prostredníctvom internetu. Okrem počítača môžete používať aj obľúbený tablet, smartfón alebo hoci aj smart TV s pripojením na internet.

Vďaka profesionálnemu zabezpečeniu dátového centra sú Vaše dáta v bezpečí ako nikdy pred tým. Už ich neohrozí ukradnutý alebo pokazený počítač.

Vlastníte Mac a kvôli účtovníctvu musíte používať aj Windows? Nie, to naozaj nemusíte! HUMANET funguje rovnako dobre na Macu a Linuxe ako vo Windows. Pre prácu s Humanetom Vám stačí iba internetový prehliadač, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera alebo Safari.

Viac služieb za Vaše peniaze

Peniaze, ktoré dnes každý rok platíte za bežný ekonomický software Vám zaručujú možnosť jeho používania, aktualizácie a poradenstvo s používaním programu. HUMANET Vám za Vaše peniaze dá viac. Okrem prístupu k podvojnému účtovníctvu v aktuálnej verzii, o ktorej inštaláciu sa nemusíte starať, Vám HUMANET automaticky zálohuje Vaše dáta a poskytuje prístup k systému aj z mobilných zariadení. Poradenstvo formou hotline je samozrejmosťou. Okrem toho máte možnosť využívať aj bezplatnú verziu FIX - ŠTART, ktorá je taktiež vždy aktuálna. Pri používaní platenej verzie podvojného účtovníctva HUMANET DYNAMIC nemusíte vopred zaplatiť ani cent, pretože HUMANET sa nepredáva formou softvérových licencií, ale HUMANET je softvér ako služba. Viac zistíte v cenníku.

Jednoducho pohodlne

Bezplatne sa zaregistrujte a vyskúšajte ihneď podvojné účtovníctvo HUMANET. Pohodlnejšie riešenie dnes nenájdete.