Špičkový mzdový program

Online mzdový program Humanet je špičkou v oblasti spracovania personalistiky a miezd pre malé a stredné organizácie. Tento program pre mzdy obsahuje aj prémiové funkcie, ktoré sú bežne dostupné iba v drahších mzdových systémoch určených pre veľké organizácie.

Prvotriedna funkčnosť

Prvotriedna funkčnosť

Samozrejmosťou, ktorú každý očakáva od programu na mzdy, je výpočet mzdy, dovolenky, nemocí, tlač zostáv ako výplatné pásky, mzdové rekapitulácie, spracovanie výkazov na zdravotné a sociálne poistenie a pod.

Menej ľudí, už ale očakáva pokrokovejšie funkcie a ani si nevie predstaviť, čo všetko by mohol dobrý mzdový program poskytovať. Čo všetko dokáže kvalitný program na mzdy a personalistiku zabezpečiť, by Vám vedeli povedať vo firmách, ktoré zamestnávajú tisíce zamestnancov.

A práve takéto prémiové funkcie, ktoré obsahujú drahé systémy používané vo veľkých organizáciách Vám vie poskytnúť online mzdový program Humanet.

Z pohľadu samotného výpočtu mzdy môžeme spomenúť napríklad možnosť automatizovaného výpočtu odpracovanej doby, individuálnu pracovnú dobu, nepretržitú a turnusovú pracovnú dobu, automatizované spracovanie výpočtu mzdy súbežných pracovných pomerov, automatický výpočet exekúcií s kontrolu na životné minimum domácnosti, rozúčtovanie mzdy jedného zamestnanca na viacero nákladových členení v jednom mesiaci, definovanie vlastných zložiek mzdy a algoritmov výpočtov, napríklad pre potreby určenia výšky 13. platu, 14. platu, prémií a pod.

Samozrejmosťou v online mzdovom programe Humanet nie je iba spracovanie miezd, ale aj komplexná správa personalistiky. Môžete tlačiť pracovného zmluvy a dohody, ktorých vzhľad a obsah si samozrejme môžete prispôsobiť. Taktiež máte k dispozícii tlačené, ale aj elektronické verzie pre prihlášky, odhlášky a nahlasovanie zmien na zdravotné a sociálne poistenie, mesačné aj ročné daňové hlásenia, ročné zúčtovanie atď. Máte k dispozícii nástroje na modifikáciu existujúcich zostáv a tvorbu vlastných zostáv, rôznych prehľadov a tlačív.

Generovanie príkazov na úhradu miezd, odvodov, daní a zrážok je integrovanou súčasťou mzdového programu a nepotrebujete teda k tomu generovať žiadne záväzky na strane účtovníctva alebo dokupovať nejaký ďalší modul na bankové prevody.

V prípade potreby si ľubovoľné údaje môžete vyexportovať do Wordu alebo Excelu a tam s nimi ďalej pracovať. Podobne ako je možné dáta exportovať, ich môžete aj importovať. Môžete mať Váš mzdový program Humanet prepojený na iné Vami používané systémy, ako napríklad sledovanie dochádzky.

Funkcií, ktoré by sme mohli ďalej menovať, je obrovské množstvo.

Nekompromisná dostupnosť

Nekompromisná dostupnosť

Pri používaní online mzdového programu určite oceníte, že máte systém dostupný kedykoľvek a kdekoľvek prostredníctvom internetu.

Môžete používať počítač s operačným systémom Windows, Mac, Linux rovnako dobre ako tablet alebo mobilný telefón. Vaše dáta budete mať dostupné nielen na pracovisku, ale v prípade potreby aj doma, na cestách atď.

Už nikdy nemusíte sťahovať žiadne inštalácie alebo aktualizácie a samozrejme nemusíte ani nič inštalovať. Máte vždy istotu, že pracujete s najnovšou verziou a aktuálnou legislatívou.

Bezpečný ekonomický systém

Profesionálne zabezpečenie dát

Online prístup do mzdového systému je zabezpečený na niekoľkých úrovniach a viacerými bezpečnostnými prvkami na profesionálnej úrovni, takže máte istotu, že Vaše personálne a mzdové dáta už nikdy neohrozí ukradnutý, stratený alebo pokazený počítač.

Z pohľadu prístupu neoprávnenej osoby alebo možnosti krádeže dát je online mzdový systém Humanet paradoxne oveľa bezpečnejší ako klasické mzdové programy alebo krabicové ekonomické softvéry.

K tejto téme nájdete na stránkach www.humanet.sk viacero článkov. Ak sa chcete o bezpečnosti online programu pre mzdy Humanet dozvedieť viac, odporúčame Vám pozrieť si informácie v nasledovných odkazoch.

Chcete vedieť viac?

Zdarma sa zaregistrujte a vyskúšajte alebo sa zúčastnite niektorej z našich bezplatných prezentácií.

Je to úplne jednoduché. Stovky firiem už využívajú výhody online ekonomického systému Humanet.