Spoľahlivé mzdové účtovníctvo s tradíciou kvality

Online mzdové účtovníctvo Humanet je jediným riešením, ktoré je primárne navrhnuté, optimalizované a bezchybne fungujúce v prostredí internetu. Jeho kvality sú dané viac ako 20 ročnými skúsenosťami spoločnosti HOUR, spol. s r.o., ktorá už od roku 1993 predáva a vyvíja rôzne druhy mzdových programov optimalizovaných pôvodne pre DOS, neskôr Windows a od roku 2005 pre prostredie internetu.

Riešenia pre mzdové účtovníctvo od spoločnosti HOUR, spol. s r. o. využívajú tisícky zákazníkov z oblasti podnikateľských subjektov, štátnej správy a samosprávy.

Mzdové účtovníctvo dostupné odvšadiaľ

Online mzdové účtovníctvo

Mzdové účtovníctvo Humanet je riešením, ktoré prinieslo na Slovensko úplne nový pohľad na spracovanie miezd. Svojou online koncepciou preberá na seba Humanet mnohé starosti, ktoré musia užívatelia klasických mzdových programov riešiť. Užívatelia mzdového účtovníctva Humanet nemusia nikdy nič sťahovať, inštalovať, aktualizovať a ani zálohovať. Jednoducho vždy pracujú s najnovšou verziou a aktuálnou legislatívou. Používatelia mzdového účtovníctva Humanet môžu mzdy spracovávať vo Windows, na Macu aj Linuxe, Tablete aj smartfóne.

Všetky tieto výhody si užívajú používatelia mzdového účtovníctva Humanet bez kompromisov v oblasti funkčnosti a možností spracovania miezd.

Ideálne riešenie pre outsourcing

Veľmi obľúbeným je mzdové účtovníctvo Humanet medzi outsourcingovými spoločnosťami, pretože im ponúka nové možnosti v komunikácii s ich klientami. Obsahuje všetky funkcie a výstupy potrebné pre bezchybné a rýchle spracovanie miezd. A v neposlednom rade dokáže ušetriť obrovské finančné prostriedky, ktoré by inak vynakladali na údržbu počítačov a správu a údržbu klasického mzdového programu.

Bezpečné ako internet banking

Bezpečné mzdové účtovníctvo

Online mzdové účtovníctvo rieši za užívateľov zabezpečenie dát, ich zálohovanie a ochranu voči poruchám počítačov, krádeži a neoprávneným vstupom do aplikácie.

Je to rovnako bezpečné ako internet banking a oveľa bezpečnejšie ako klasický mzdový program, ktorý máte nainštalovaný vo svojom počítači.