Výhody online ekonomického systému

Online ekonomický systém predstavuje modernú formu vedenia účtovníctva. Jeho výhody oceňujú ako účtovníci, tak aj podnikatelia, pretože šetrí čas aj peniaze a poskytuje úplne nové možnosti, ktoré u klasického účtovného systému nenájdete.

Humanet je prvý ekonomický systém, ktorý sprístupnil výhody online účtovníctva všetkým podnikateľom na Slovensku začiatkom roka 2009. Ďalšie online ekonomické systémy boli na Slovensku uvedené do prevádzky koncom roka 2011.

Vďaka tomuto viac ako dva a pol ročnému náskoku je dnes Humanet jediný online ekonomický systém, ktorého funkčnosť je porovnateľná s najpredávanejším klasickým ekonomickým softvérom, ale napríklad online aplikácia pre mzdy a personalistiku je dokonca prepracovanejšia ako ktorýkoľvek klasický mzdový program.

Online ekonomický systém Humanet Vám ako jediný dnes poskytuje výhody online účtovania bez toho, aby ste museli robiť akékoľvek kompromisy v rozsahu funkčnosti, ktorú chcete mať k dispozícii.

Aké sú teda 3 hlavné výhody online ekonomického systému?

1. Vždy najnovšia verzia a aktuálna legislatíva

Online ekonomický systém Humanet používate bez toho, aby ste museli čokoľvek sťahovať, inštalovať alebo aktualizovať.

S online ekonomickým systémom pracujete pomocou internetového prehliadača ako s ktoroukoľvek inou internetovou aplikáciou, ako je napríklad vyhľadávač Google alebo sociálna sieť Facebook.

Online ekonomický systém je nainštalovaný na serveri v dátovom centre, kde sa o jeho aktualizáciu stará prevádzkovateľ online ekonomického systému. Užívateľ online ekonomického systému má vždy istotu, že pracuje s najnovšou verziou online ekonomického systému a má v ňom zapracovanú aktuálnu legislatívu.

2. Dostupnosť systému a dát vždy a všade

Na prístup k online ekonomickému systému potrebujete iba internet. Vďaka internetu sa k svojmu online účtovníctvu dostanete kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Môžete použiť počítač s operačným systémom Windows, Mac aj Linux, tablet alebo smartfón.

Svoje dáta máte vždy a všade k dispozícii. Už nikdy viac nie je pre Vás problém zistiť stav úhrady pohľadávok, záväzkov alebo akýchkoľvek iných informácií, ktoré máte v online ekonomickom systéme zadané a evidované.

V prípade klasického ekonomického systému sú softvér aj ekonomické dáta iba v počítači účtovnícky, ktorá ich spracováva. Vďaka online ekonomickému systému má všetky informácie dostupné konečne aj ich majiteľ, či už živnostník, štatutár firmy alebo manažér, prípadne iná oprávnená osoba.

3. Bezpečnosť údajov

Vzhľadom k povahe a citlivosti dát evidovaných v ekonomickom systéme je bezpečnosť jedným z kľúčových faktorov.

V tejto oblasti sú na tom online ekonomické systémy oveľa lepšie ako klasické ekonomické programy. Online ekonomické systémy sú prevádzkované na serveroch v dátových centrách, ktoré využívajú najnovšie technológie a zabezpečovacie systémy.

Dátové centrá sú odolné proti zemetraseniu, klimatizované, vybavené protipožiarnymi senzormi, strážené bezpečnostnou službou. Na prenos dát v prostredí internetu sa využívajú sofistikované šifrovacie technológie a algoritmy. Všetky dáta sú pravidelne zálohované a archivované.

Ťažko si možno predstaviť, že by živnostník, malá alebo stredná firma bola ochotná investovať desaťtisíce eur, aby mohla dosiahnuť porovnateľnú úroveň zabezpečenia akú poskytuje online ekonomický systém nasadený a prevádzkovaný z prostredia profesionálne vybaveného dátového centra.

Chcete vedieť viac?

Bezplatná registrácia

Zdarma sa zaregistrujte a vyskúšajte.

Je to úplne jednoduché. Stovky firiem už využívajú výhody online ekonomického systému Humanet.