Začnite účtovať online

Začnite účtovať online

Daňové priznania máme za sebou, takže teraz je ten správny čas na zmenu.

Začnite účtovať online. Vymeňte zastaralé účtovníctvo za moderný účtovný softvér. Získate výhody, ktoré vám zjednodušia prácu a nebudú vás stáť ani cent navyše.

Klasické účtovníctvo

Pri klasickom účtovnom programe musíte neustále sledovať zmeny zákonov, kontrolovať a inštalovať nové verzie a aktualizácie. Dáta je nutné zálohovať, aby ste o ne neprišli pri poruche počítača. Ak meníte starý počítač za nový, tak prehodenie účtovníctva je krkolomná záležitosť, takže ako účtovníčka si k tomu musíte volať odborníka, ktorý vám to zrealizuje a samozrejme si to nechá aj patrične zaplatiť.

Ak sa vám pokazí počítať počas účtovnej závierky a príprave daňového priznania, je to o to stresujúcejšia situácia.

Online účtovný systém

Online ekonomický a účtovný systém Humanet je v praxi obľúbený pre svoju jednoduchú obsluhu, univerzálnu dostupnosť a bezstarostnú prevádzku.

V online účtovnom systéme Humanete spracujete personalistiku, mzdy, jednoduché účtovníctvo, podvojné účtovníctvo a daňové priznania rovnako rýchlo ako v bežnom účtovnom programe.

Stres z poruchy počítača, straty dát, inštalácie nových verzií a ďalších prevádzkových komplikácií sa online účtovníctva netýka. Nikdy nič nemusíte inštalovať, aktualizovať a viete, že vždy a všade pracujete s najnovšou a vždy aktuálnou verziou. Vaše dáta sú zabezpečené lepšie ako kedykoľvek pred tým. Môžete používať počítač, ale aj tablet a smartfón.

Viac informácií získate na stránke Účtovnícto online alebo si vyskúšajte bezplatne Humanet.

Peniaze pod kontrolou

Cena za nový účtovný program napríklad pre podvojné účtovníctvo je približne 400,- €. Každý rok platíte, ďalších 20% z tejto ceny, čiže 100,- € za to, aby ste si mohli sťahovať a inštalovať aktualizácie.

Pri prechode na online účtovný systém Humanet, neplatíte vopred nič, takže ihneď ušetríte 400,- €. Za používanie systému zaplatíte mesačný poplatok, ktorý závisí od reálneho rozsahu spracovaných údajov. Malá s.r.o. zaplatí za Humanet ročne okolo 100,- €, čo zodpovedá ročnému poplatku za klasické podvojné účtovníctvo. V Humanete však v tejto cene máte aj kvalitný program na mzdy a personalistiku, takže môžete ušetriť ďalšie stovky €. Jeho kvality potvrdzujú víťazstvá v tendroch na spracovanie personalistiky a miezd vo veľkých organizáciách s tisíckami zamestnancov.

Podrobnosti o cene a kalkuláciu pre vaše konkrétne podmienky si overte priamo v cenníku.