Overený online účtovný program

Humanet ako prvý priniesol na Slovensko online účtovníctvo. Jeho výhody využívajú živnostníci, podnikatelia, firmy aj účtovníci viac ako 4 roky. Na rozdiel od množiacich sa konkurentov netrpí detskými chorobami a obsahuje kompletne všetky typy ekonomických programov.

Mzdy a personalistika, účtovníctvo

V Humanete môžete spracovávať jednoduché účtovníctvo, podvojné účtovníctvo, mzdy a personalistiku. Jeho používatelia oceňujú najmä automatické aktualizácie, zálohovanie a dostupnosť vo Windows, na Macu, Linuxe, tablete aj smartfóne.

Je to ideálny online účtovný program pre účtovnícke firmy. Poskytuje programy pre jednoduché účtovníctvo, podvojné účtovníctvo, mzdy a personalistiku, takže Vám umožní spracovávať ekonomickú agendu online pre všetkých Vašich klientov. Umožňuje spracovávať neobmedzené množstvo firiem a môže mať k nemu prístup neobmedzený počet oprávnených používateľov.

Všetky výhody, ktoré poskytuje online účtovný program, môžete mať za cenu klasického účtovného programu. Účtovníckej firme dokáže online účtovný program Humanet ušetriť tisíce Eur ročne na správe a údržbe výpočtovej techniky.