Ekonomický program pre Windows 9

Hoci sa ešte len začína predávať Windows 8, ekonomický program Humanet je už dnes pripravený pre Windows 9, ale aj Linux, Mac OS, Android, Chrome OS atď.

Je to možné?

Určite si poviete, že to je nejaká hlúposť. Veď ako môže byť program pripravený na operačný systém, ktorý ešte nie je ani naprogramovaný?

Vtip je v tom, že Humanet nie je klasický ekonomický program, ale je to online ekonomický program, ktorý funguje na rovnakých princípoch ako ktorákoľvek iná internetová služba, ako napríklad Facebook alebo vyhľadávač Google.

A práve vďaka tejto online architektúre bude online ekonomický program fungovať aj v ďalších verziách Windows, ale aj v iných operačných systémoch, ktorých cieľom je poskytnúť užívateľom prístup na internet.

Kedykoľvek a kdekoľvek

Keďže je Humanet online ekonomický program, môžete ho používať na počítači z ktorýmkoľvek operačným systémom, ale nielen na počítači. Bez akýchkoľvek obmedzení môžete použiť aj smartfón alebo tablet, ktorých obľúbenosť každým dňom rastie.

S ekonomickým programom Humanet už sa nemusíte obmedzovať pri výbere nového počítača. Jediné, čo na používanie online ekonomického programu potrebujete, je pripojenie do internetu.

Šetrite rozumne

Vďaka univerzálnosti a platformovej nezávislosti sa vývojári online ekonomického programu nemusia veľmi starať o optimalizáciu systému pre nové verzie operačných systémov, ale môžu svoje úsilie venovať na zapracovanie meniacej sa legislatívy a ďalších funkcií, ktoré reálne zvýšia kvalitu ekonomického programu. Za svoje peniaze, tak užívatelia dostanú viac ako u klasického ekonomického programu.

Používanie online ekonomického programu Vás zároveň zbaví starostí so sťahovaním aktualizácií a inštalovaním nových verzií. Vždy keď online ekonomický program použijete, máte istotu, že pracujete s najnovšou verziou a aktuálnou legislatívou.

Ak si k tomu pripočítate aj automatické zálohovanie dát a dostupnosť k systému odkiaľkoľvek, tak peniaze investované do takéhoto riešenia, sa Vám vrátia aj vo forme časovej úspory. Zároveň budete mať istotu, že Vaše dáta už nikdy neohrozí ukradnutý, stratený alebo pokazený počítač.

Chcete vedieť viac?

Zdarma sa zaregistrujte a vyskúšajte alebo sa zúčastnite niektorej z našich bezplatných prezentácií.

Je to úplne jednoduché. Stovky firiem už využívajú výhody online ekonomického systému Humanet.