Eurocloud Slovakia Awards 2015

Eurocloud Slovakia Awards 2015

Ekonomický systém Humanet potvrdil svoje kvality v súťaži Eurocloud Slovakia Awards 2015. Spoločnosť HOUR, spol. s r.o. získala so systémom Humanet 1. miesto v súťaži Eurocloud Slovakia Awards v kategórii Najlepší projekt transformácie do cloudu.

Združenie EuroCloud Slovakia napomáha popularizovať Cloud Computing a šíriť informácie a osvetu v oblasti cloudových riešení. Spoločne s partnermi a členmi, aj tento rok zorganizovala konferenciu EuroCloud Slovakia Day 2015, súčasťou ktorej bolo vyhlásenie výsledkov súťaže o najlepšie cloudové služby a riešenia na Slovenskom trhu.

Spoločnosť HOUR získala prvenstvo v kategórii „Najlepší projekt transformácie do cloudu“ (Best Cloud Transformation Methods) za projekt „Outsourcing služieb PaM prostredníctvom systému Humanet“.

Víťazný projekt zabezpečuje outsourcing služieb PaM pre najväčšieho výrobcu elektriny na Slovensku – Slovenské elektrárne a to prostredníctvom komplexného a centralizovaného riešenia Humanet. Okrem služieb spracovania a výpočtu miezd a výkonu personálnej administratívy zabezpečuje HOUR Slovenským elektrárňam aj podporné činnosti v oblasti dochádzky, odmeňovania, hodnotenia a organizačného riadenia pre viac ako 4 000 zamestnancov.

Víťazi jednotlivých kategórií Eurocloud Slovakia Awards 2015 okrem ocenenia postúpili aj na Eurocloud Europe Award 2015, ktoré bude súčasťou EuroCloud kongresu už túto jeseň 2015 v Barcelone.