Moderný mzdový program

Rýchly a správny výpočet miezd bez otravného sťahovania a inštalovania aktualizácií programu. To je online mzdový program Humanet.

Rýchlosť spracovania

Moderný mzdový program

Zadať zamestnanca a spracovať mu mzdu vyžaduje iba pár klikov. Prepočet mzdy vykonáte v mzdovom programe Humanet veľmi rýchlo a okamžite môžete prejsť na spracovanie výstupov.

Online mzdový program sa líši od klasického mzdového programu tým, že je dostupný kedykoľvek a odkiaľkoľvek podobne ako Google alebo Facebook. Online mzdový program vás nezdržiava požiadavkami na inštaláciu, aktualizáciu a zálohovanie dát.

Správnosť výpočtu

Keďže je online mzdový program vždy aktuálny, máte istotu spracovania miezd v najnovšej a legislatívne správnej verzii programu kdekoľvek sa nachádzate.

Nezáleží na tom, či ste v práci, doma alebo na ceste iba s tabletom. Mzdy a personalistika online sú vám vždy a všade dostupné v tej najnovšej a najaktuálnejšej verzii.

Zaručene tak vždy spočítate mzdy legislatívne správne.

Bohaté funkcie

Moderný mzdový program

Online mzdový program Humanet je známy svojou bohatou funkčnosťou. Vyhovuje malým aj veľkým zamestnávateľom.

Malé firmy ocenia jednoduchosť a rýchlosť spracovania, dostupnosť tlačív pre dohody, pracovné zmluvy, potvrdenia, elektronické odovzdávanie výkazov, daňových prehľadov alebo odosielanie výplatných pások emailom jedným klikom pre všetkých zamestnancov.

Veľkým organizáciám je možné mzdový program Humanet prispôsobiť na mieru, individualizovať spôsoby výpočtu, prepojiť mzdy a personalistiku s externými systémami alebo naprogramovať úplne nové funkcie a moduly.

K dispozícii sú nadstavbové moduly pre organizačné riadenie, vzdelávanie, uchádzačov, úkolové mzdy, agentúrne zamestnávanie, dochádzku a ďalšie.

Bezpečnosť a ochrana osobných údajov

Bezpečný mzdový program

Údaje o zamestnancoch a spracované mzdy sú pravidelne automaticky zálohované a chránené proti prístupu neoprávnených osôb. Prístup k programu môžu mať viacerí užívatelia, pričom disponujete širokými možnosťami nastavenia prístupových oprávnení.

Používanie online miezd Humanet vám zabezpečí kontrolu nad tým kto, kedy a aké údaje v systéme mení.

Sofistikované bezpečnostné prvky ako SSL certifikát a emailová notifikácia, vám poskytujú špičkovú úroveň zabezpečenia a dokážu vás automaticky upozorniť na pokusy o neoprávnený prístup k vašim údajom.