Nie je podpora ako podpora

Nie je podpora ako podpora

Ak kupujete akýkoľvek produkt alebo službu, chcete mať istotu, že ak niečo nebude fungovať, potom vám bude mať kto poradiť.

Prídete do obchodu, obzeráte si nejaký tovar a priskočí k vám ochotný predavač, že vám pomôže s výberom. Nie celkom rozumiete tomu, čo kupujete a predavačove slová vyznievajú profesionálne a dôveryhodne. Mnohokrát sa ale stretávame so situáciou, že celkom dobre poznáme, čo chceme kúpiť a zaujímajú nás konkrétne detaily. Zrazu zistíme, že predavač rozpráva úplné hlúposti a že tomu vôbec nerozumie.

Keď kupujete ekonomický softvér, mzdový, či účtovný program, tak dostupnosť linky podpory je nutnosťou. Dajte si ale pozor, koho vyberiete. Vyberiete si toho, ku komu sa vždy dovoláte, ale málokedy vám poradia? Väčšinou vás nasmerujú na príručku a poraďte si sami. To by ste asi nechceli. Taktiež by ste nechceli podporu, kde keď sa dovoláte vám síce poradia, pretože vám radí priamo autor programu, ale dovoláte sa iba zriedkavo.

Ľudská podpora, ktorá vie poradiť

Vyberte si ekonomický systém Humanet. Jeho podpora je multikanálová a vždy vám na nej poradia. Multikanálová znamená, že nie ste obmedzený iba na telefonáty. Môžete využiť aj online chat alebo email. Získanie pomoci vás tak nestojí žiadne ďalšie peniaze.

V Humanete sa snažíme ľuďom poradiť a nie ukončiť hovor, čo najskôr. Naši operátori nie sú hodnotení podľa toho koľko hovorov denne vybavia, ale podľa toho koľko zákazníkov ich pochváli. Každý váš online dopyt máte možnosť ohodnotiť a rozhodnúť tak o tom, ktorí operátori sú najlepší.

Ak voláte na linku podpory ekonomického systému Humanet neosloví vás žiadny automat, aby ste si vybrali, či chcete prepojiť na mzdy alebo na účtovníctvo. Nikto z nás nemá rád, keď s ním na druhej strane hovorí automat. U nás sa vám prihovorí človek, ktorý je vyškolený tak, aby vám vedel poradiť aj so mzdami aj s účtovníctvom.

Vyberte si podporu, kde sa dovoláte a kde vám aj skutočne poradia. Vyberte si podporu s ľudskou tvárou. Vyberte si online ekonomický systém Humanet.