Ekonomický systém lacnejšie

Ekonomický systém lacnejšie

Získajte online ekonomický systém lacnejšie. Zaregistrujte sa zdarma ešte dnes a ušetríte. Používajte online ekonomický systém v roku 2015 za ceny z roku 2011.

Cena za používanie online ekonomického systému Humanet sa nemenila od roku 2011. Uplynulé 4 roky všetky ekonomické softvéry každoročne zvyšovali ceny, avšak Humanet nie.

Za tieto 4 roky postúpil Humanet míľovými krokmi vpred a všetky nové funkcie mali jeho používatelia bez toho, aby museli platiť niečo viac.

Stará cena pre existujúcich používateľov

Pre všetkých existujúcich používateľov ostávajú ceny nezmenené aj v roku 2015.

Nová cena pre nových používateľov

Pre nových užívateľov od roku 2015 budú platiť nové ceny.

Ako ušetriť

Ak si ako nový užívateľ chcete zabezpečiť výhodnejšiu cenu, neváhajte. Zaregistrujte sa zdarma ešte dnes. Rozhodujúcim kritériom pre cenu v roku 2015 je dátum vašej registrácie. Čím skôr sa zaregistrujete, tým výhodnejšia bude vaša cena.

Každý nový používateľ, ktorý sa zaregistruje najneskôr 31.12.2014, bude využívať kompletný online ekonomický systém za zvýhodnené ceny.

Registrácia je úplne zdarma a k ničomu vás nezaväzuje. Ak sa zaregistrujete a nebudete Humanet využívať, nebude vás to stáť nič. Ak sa zaregistrujete včas a budete Humanet využívať, ušetríte.