Nová sezóna
Let’s Talk About 3.0 je tu!

Po úspešných dvoch rokoch nabitých zaujímavými témami, myšlienkami a v neposlednom rade skvelými hosťami pokračujeme tretím ročníkom diskusných stretnutí Let’s Talk About. Cieľom stretnutí je predovšetkým zdieľanie znalostí a skúseností, ktoré sú zakladnou cestou k úspechu. Vzájomná pomoc podnikateľov, úspešných a šikovných ľudí v podobe osobného stretnutia je príležitosť, ktorá je dostupná pre každého. Vytvárame priestor a možnosti, vďaka ktorým môžete posunúť svoj biznis vpred.



 

Tretí ročník Let’s Talk About bude venovaný rôznym témam. Od založenia firmy, cez jej kultúru, zdravie, procesy, či investície až po samotnú budúcnosť organizácie. Neobídeme ani aktuálne témy ako GDPR a, dnes veľmi dôležitý, marketing.

Každé stretnutie je výnimočné a vďaka starostlivému výberu hostí prináša množstvo nielen zaujímavých, ale aj dôležitých informácií, ktoré vám dokážu otvoriť nové obzory. 

Prvé stretnutie, ktoré sa uskutoční už 23. októbra Banke Žilina bude venované začiatkom firmy a tvorbe ideálneho pracovného tímu. Diskutovať budeme s Ivkou Havranovou, ktorá má dlhoročné skúsenosti s vedením ľudí v oblasti obchodu a služieb. Pokračovať budeme s Petrom Skondrojanisom, ktorý bol hosťom Let’s Talk About aj v minulej sezóne a môžeme povedať, že diskusia s ním bola nielen nabitá účastníkmi, ale najmä námetmi na zamyslenie. Tentokrát sa budeme spolu s Petrom venovať firemnej kultúre ako základu úspešnej spoločnosti. Rok 2018 uzavrieme témou o zdraví vo firme spolu s Pavlom Chovanom, autorom projektu Zdravá firma roka.

Do prvého stretnutia vám ponúkame možnosť prihlásiť sa na všetky diskusie s výraznou zľavou. Registrovať sa môžete na stránke www.lta.sk. Vyberte si niektorý z našich balíkov, alebo len samostatný vstup. V každom prípade sa tešíme na stretnutie s vami.